Kotipihani

Kotipihani
Ylläolevassa kuvassa kotipihaani ja kasvihuone

tiistai 26. toukokuuta 2015

Hieman itsestäni

Olen 53-vuotias opettaja Hämeenlinnasta. Perheeseeni kuuluu mieheni Teijo sekä kolme fiksua aikuistuvaa nuorta: Oskari, Aleksi ja Henriikka. Ystävät ja läheiset ihmiset ovat elämäni suola. Olen myös intohimoinen puutarhuri ja arkiliikkuja.
Yhteiskunnallinen vaikuttaminen on aina ollut osa minua. Lukuisat luottamustehtäväni niin vuosien varrella niin OAJ:ssä kuin kunnallispolitiikassakin tarjoavat siihen luontevan väylän. Osallistun myös aktiivisesti yhteiskunnalliseen keskusteluun mm. kirjoittelemalla lehtiin.

Kuntalaisten hyvinvointi on minulle tärkeä, oli sitten kyseessä lasten ja nuorten tai vanhusten palvelut. Kuntalaisten tulee saada palvelunsa oikeudenmukaisesti, tasapuolisesti ja oikea-aikaisesti ihmisen varallisuudesta tai tulotasosta riippumatta. Kun talous tiukkenee ja valtio ja kunnat velkaantuvat, näen, että poliitikon tärkein taito tulee jatkossa olemaan kyky priorisoida. Kuntapäättäjän pitää miettiä, mikä on kuntalaisen kannalta välttämätöntä ja mitä ilmankin tulee toimeen.